Er 1K Daily Profit trygt?

Et av de viktigste salgsargumentene 1K Daily Profit har å tilby er det faktum at plattformen ikke har vært utsatt for et sikkerhetsbrudd. Selv om andre børser, som Mt. Gox, har blitt hacket, har 1K Daily Profit klart å unngå samme skjebne. Dette er ingen liten prestasjon, tatt i betraktning det store antallet forsøk som gjøres daglig mot kryptovalutabørser rundt om i verden.

Så hvordan har 1K Daily Profit klart å forhindre denne typen angrep på plattformen sin?

For det første er utvekslingen avhengig av strenge prosesser og prosedyrer for alle sikkerhetsaspekter.

Et eksempel er gjennom bruken av sine kalde lommebøker.

Brukermidler oppbevares på et sikkert, offline sted. Dette betyr at hackere bare har tilgang til en begrenset mengde midler hvis de tilfeldigvis får tilgang.

I tillegg bruker plattformen låste servere i sikre datasentre som er beskyttet av væpnet personell. All data som er lagret på servere er oppdatert, kryptert og en del av et eget nettverk. Det betyr at ansatte kun har tilgang til kontoen din for verifisering. Ingen kan se noe annet med hensyn til kontoen din.

For å sikre at det ikke er noen områder som er utsatt for angrep, utfører 1K Daily Profit regelmessige tester mot sin egen plattform. Denne testingen utføres av blockchain-fagfolk og cybersikkerhetseksperter.

Til slutt har børsen som mål å beskytte mot muligheten for væskemangel. For å forhindre dette holder børsen en betydelig mengde reserver for hånden i tilfelle et „bankrun“ oppstår.

Andre funksjoner

I tillegg til sikkerheten og sikkerheten, gir 1K Daily Profit også brukerne noen ekstra funksjoner som de kan glede seg over. La oss ta en titt på noen av disse tilleggsfunksjonene.

Staking

I sine enkleste vilkår er innsats å ta midlene eller kryptoen på kontoen din (dvs. Cardano) og låse den slik at den ikke kan handles eller flyttes.

Som et resultat tjener du renter på beløpet du har satt til side. Hvis du er ny innen kryptovaluta, er dette en fin måte å lære om innsats og hvordan det fungerer. Ikke mange plattformer tilbyr denne funksjonen, så 1K Daily Profit skiller seg ut ved å gjøre det.

Handel med futures

En annen funksjon tilgjengelig på 1K Daily Profit-plattformen er muligheten til å handle futures. Slik kan du maksimere avkastningen ved å forplikte deg til å kjøpe en eiendel på en bestemt dato til en bestemt pris. I hovedsak er det en innsats at du satser på verdien av en investering i fremtiden.

Selv om dette ikke er en funksjon nybegynnere bør hoppe rett inn i, er det et flott alternativ hvis du vil utsette deg selv for mer avanserte handelsalternativer.

Kryptoklokke

Sist men ikke minst tilbyr plattformen et produkt den kaller Cryptowatch.

Dette er en premium terminal som tilbyr sanntids kryptodata, handel og kartlegging. Verktøyet støtter mer enn 25 forskjellige børser, slik at du alltid kan være klar over hva som skjer i markedet.

Sanntidsinformasjonen kommer rett fra plattformene gjennom deres APIer og støtter godt over 4000 markeder. I utgangspunktet er det en one-stop-shop for alle dine handelsbehov hvis du er en seriøs investor.

Comments are disabled