Top 5 Bitcoin Exchanges in Italy 2020

Op zoek naar de beste Bitcoin beurs in Italië? In deze complete gids bespreken we hoe we de juiste crypto-uitwisseling kunnen kiezen, evenals de top 5 van de Bitcoinruil in Italië.

23 juli 2020 | AtoZ Markets – Dus u bent geïnteresseerd in het kopen van Bitcoin eh! Nou, u bent aan het juiste adres.

Hier in 2020 is het kopen van Bitcoin in Italië nog nooit zo makkelijk geweest. Er is een breed scala aan cryptocurrency beurzen op de markt, wat de beslissing niet makkelijker maakt. Als u Bitcoin wilt kopen en verkopen heeft u een beurs nodig met lage kosten, goede liquiditeit en het beste platform! Waarom zou het moeilijk zijn?

Wij helpen u bij het vergelijken van beurzen en het kiezen van het beste cryptocurrency exchange platform. Het duurt maar een minuut om een rekening te openen. Leer alles over Bitcoin beurzen in Italië en ga snel aan de slag. Dit is een complete gids die u helpt van begin tot eind! In de beginnersgids hebben we het over wisselkosten, het belang van handelsvolume, veiligheid en nog veel meer.

Hoe kiest u de beste Bitcoin-beurzen in Italië?

Het is niet altijd gemakkelijk om te kiezen tussen de beste Bitcoin-beurzen in Italië. Er zijn honderden cryptocurrencies en nog meer beurzen om uit te kiezen.

De Crypto Cash markt is voortdurend in ontwikkeling en u moet op de hoogte blijven. U vindt de belangrijkste informatie samen met ons beurscijfer in de vergelijkingstabel hierboven. Dit maakt het gemakkelijk om de beste site te kiezen om Bitcoins te kopen.

Er zijn echter meer dingen die goed te controleren en te vergelijken zijn. Om de beste uitwisseling te kiezen, kijkt u naar het volgende:

#Satisfactie

De beste manier om een Bitcoin Exchange in Italië te kiezen is door verschillende platforms te testen en te vergelijken. Maar de snelste en gemakkelijkste manier is om te luisteren naar wat hun klanten zeggen. Zijn hun klanten tevreden? Om u te helpen die vraag te beantwoorden, hebben alle uitwisselingen op deze pagina een beoordeling (met nummers 1-100 en sterren 1-5).

#Feeën en kosten

Een belangrijke factor bij het kopen en verkopen van Bitcoin is de vergoeding. Alle beurzen gebruiken echter verschillende soorten vergoedingen en kosten. Dit omvat koop- en verkoopkosten (een percentage of een vaste prijs), orderkosten (marktorders zijn duurder dan limietorders), transactiekosten en meer. In de meeste gevallen geven we in de vergelijkingstabel hierboven hun kosten en vergoedingen weer met „Laag“, „Gemiddeld“, „Hoog“ of „Varieert“. We willen het niet moeilijker maken dan het voor u moet zijn.

#Uitwisselingsplatform

Er zijn, zoals gezegd, veel Bitcoin / Cryptocurrency uitwisselingen. Iedereen heeft zijn eigen platform met verschillende gebruikerservaringen en verschillende tools. Welk Bitcoin/cryptocurrency uitwisselingsplatform is het beste? Dat hangt grotendeels af van uw voorkeuren. Open een account en test!

#Klantenondersteuning

Niet alle cryptocentransacties bieden een snelle en betrouwbare klantenservice. Is er 24 uur per dag en 7 dagen per week klantenservice? Bieden ze telefonische ondersteuning, chatsupport of beide? OPMERKING: Veel gebruikers hebben al eerder problemen ondervonden met de responstijd van de support bij cryptocurrency exchanges. Het is moeilijk om met de klantenservice om te gaan als het aantal nieuwe gebruikers snel groeit. Daarom raden wij het gebruik van kleinere beurzen op de crypto-markt af.

#Exchange Volume

Bij een hoog handelsvolume op de beurs is het belangrijk om de spread (het verschil tussen aankoop- en verkoopprijs) te verkleinen. Als de beurs niet genoeg handelsvolume heeft, wordt dit een verborgen kostenpost. Zolang u echter een grote Bitcoin-beurs kiest, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Lees deze gids verder en leer meer over het handelsvolume van de beurs.

#Security

De crypto-markt is niet zo gereguleerd als de beurs. Dit betekent dat je meer verantwoordelijkheid hebt voor de veiligheid. Een cryptocurrency exchange wordt gebruikt om cryptocurrencies te kopen en te verkopen. NIET om uw Bitcoin/cryptocurrency op te slaan. BELANGRIJK! Koop een veilige Bitcoin-portefeuille om uw cryptocurrency te beschermen.

Top vijf van Bitcoin-omruilbeurzen in Italië

Is het de eerste keer dat u Bitcoin koopt? U bent aan het juiste adres! We helpen u met het navigeren door de crypto-markt en belichten de voors en tegens van de top 5 van de beste beurzen in Italië.

1# Muntenbasis

De Coinbase is gevestigd in San Francisco, Californië, en wordt door veel Italianen beschouwd als de meest gerenommeerde beginnersvriendelijke beurs. Sinds 2012 hebben ze het eenvoudig gemaakt voor elke crypto-nieuweling om Bitcoin te kopen en te verkopen via hun prachtige gebruikersinterface. Maak gewoon een account aan, koppel uw favoriete betaalmethode en begin met de aankoop van BTC. Interessant is dat Coinbase stortingen in euro’s accepteert.

Om AML-redenen vereist Coinbase, zoals de meeste beurzen, dat gebruikers een foto van hun ID en andere informatie inleveren voor verificatiedoeleinden.

De kosten zijn afhankelijk van de gebruikte betaalmethode. Bij bankaankopen wordt 1,49% in rekening gebracht en bij credit- en debetaankopen wordt 3,99% verwacht. Aankooplimieten zijn afhankelijk van het verificatieniveau van uw account, waarbij de hoogste verificatielaag het mogelijk maakt om dagelijks $50.000 aan te schaffen.

2# Binantie

Binance is een van de beste beurzen voor ervaren handelaren die op zoek zijn naar een eersteklas cryptocurrency marktplaats om real-time transacties uit te voeren. Met Changpeng Zhao als CEO, biedt Binance meer dan 166+ cryptocurrencies aan zowel beginners als gevorderden.

Bitcoin exchange heeft een groot aantal tools en paren beschikbaar voor Italiaanse BTC-handelaren als ze een rekening openen. Met name Binance accepteert stortingen in meer dan 50+ valuta’s, inclusief EUR.

Luno

Werkt Luno in Italië? Ja! Opgericht in het begin van 2013, is Luno een van de oudste Bitcoin beurzen in de cryptocurrency industrie. De beurs heette vroeger BitX totdat het begin 2017 werd omgedoopt tot Luno. Timothy Stranex, een voormalige medewerker van Google, is de oprichter van Luno.

Met name het Luno-platform stelt gebruikers die in Europa wonen in staat om Bitcoin te kopen met behulp van een bankoverschrijving, pinpas of creditcard na het storten van geld.

Kraken

Kraken is een andere populaire beurs waar u Bitcoin kunt kopen in Italië. Kraken is gevestigd in de Verenigde Staten en bestaat sinds 2011. Als het gaat om valuta’s, ondersteunt Kraken tientallen cryptocurrencies en fiat valuta’s zoals USD, GBP en EUR.

De kosten op de beurs kunnen variëren van 0%-.26%, afhankelijk van het type order en uw handelsvolume. Voor financieringsopties biedt Kraken deposito’s aan in USD (FedWire), EUR (SEPA) en CAD (Wire & EFT).

5# CEX.IO

CEX.IO is een multifunctionele cryptocentransactie die door miljoenen klanten wereldwijd wordt vertrouwd en die Italiaanse gebruikers in staat stelt om naadloos Bitcoin te kopen met een creditcard of bankpas.

CEX.IO beschikt over meerdere betalingsopties (SWIFT, SEPA, ACH, Snellere Betalingen), 24/7 klantenondersteuning en bewezen platformstabiliteit. CEX.IO accepteert stortingen in USD, EUR, GBP en RUB.

Bitcoin-automaten in Italië

Het vinden van een Bitcoin-automaat is een geweldige manier om BTC direct in Italië te kopen als u contant geld bij de hand heeft. Vanaf 26 maart 2020 zijn er in Italië in totaal 59 Bitcoin-automaten om zelf Bitcoin te kopen.

Bitcoin-automaten in Rome Italië

De grote meerderheid van hen bevindt zich in de steden Rome, Milaan, Bologna, Brescia, Torino, Florence, Alba, Bolzano, Cagliari, Genova, Napels, Padua, Palermo, Parma, Pescara, Pordenone, Rovereto, Udine en Villesse.

U kunt met behulp van Coin ATM Radar dichter bij u zoeken naar de Bitcoin ATM.

Conclusie: Wat is de beste ruil om Bitcoin te kopen in Italië?

Met meer dan 30 miljoen klanten is Coinbase de makkelijkste en meest geprefereerde methode om Bitcoin te kopen in Italië. Het verificatieproces op Coinbase is eenvoudig, veilig en gestroomlijnd. Als u snel Bitcoins nodig heeft, zijn Italiaanse klanten in staat om direct aankopen te doen met een pinpas of creditcard, waarvoor kosten van 3,99% in rekening worden gebracht, of directe aankopen met bankdeposito’s, waarvoor kosten van slechts 1,49% in rekening worden gebracht.

Comments are disabled